Siirry sisältöön
Happy with Nature™ Meditaatio
10,00 €
55,00 € / 45 min
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Osallistujat10,00 €

Kauppias

Mielen Voimavarat mielenvoimavarat@gmail.com+358400477076Y-tunnus:2810827-5Kauppiaan ehdot

Suomalaiseen elintapaan on perinteisesti kuulunut luonnossa oleminen ja liikkuminen monimuotoisesti ja siellä hiljentyminen ja rauhoittuminen.

Elintapamme ovat kaupunkiasumisen myötä muuttuneet. Enää ei välttämättä koeta luontoelämyksiä viikoittain, kuukausittain tai päivittäin.

Koe suomalainen luonnollinen Happy with Nature™ meditaatio. Perinteisesti ollaan jossain kohtaa päivää tai iltaa istahdettu kiven tai kannon tai laiturin nokkaan rauhoittumaan ja hiljentymään, olemaan ja kokemaan suomalainen luonnollinen meditaatiotila.

Luonnollisesti tapahtuva Happy with Nature™ meditaatio kokemus on erittäin palauttava ja harmonisoiva kokonaisvaltaisesti.

Kun löydät takaisin tuohon tilaan ja oivallat uudella tavalla olemisen niin sinun on helpompi arjessa, missä paikassa vain saada sama, rauhallisuuden, tyytyväisyyden ja onnellisuuden syvällinen kokemus.

Happy with Nature™ luonnolliseen suomalaiseen meditaatioon voit tulla tutustumaan ainutlaatuisella luontoalueella, merenrannalla Lapinlahdessa, aivan Helsingin kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä.

Ohjeistamme meditaation peruselementit ja sinä koet Happy with Nature™ meditaation sinulle juuri nyt sopivalla tavalla.

Mahdollisuus henkilökohtaiseen tai ryhmäohjeistukseen. Kysy myös muita ajankohtia tai paikkoja meditaatio ohjaukselle.

Lisätiedot, mielenvoimavarat@gmail.com, Tarja, 0400477076

Suomalainen luonnollinen Happy with Nature™ Meditaatio

Suomalaiseen elintapaan on perinteisesti kuulunut luonnossa oleminen ja liikkuminen monimuotoisesti

Metsissä ja niityillä samoilu, veneretket, uiminen luonnonvesissä myös esim. saunomisen jälkeen, kalastus, marjastaminen, sienestys, metsästys, kahvin ja ruuanvalmistus nuotiotulella sekä yöpyminen teltassa tai laavulla.

Jossain kohtaa päivää tai iltaa ollaan istahdettu kiven tai kannon tai laiturin nokkaan olemaan.

Liike ja puhe ovat hiljentynyt, hengitys tasaantunut, ajatukset loppuneet, kiire ja tekeminen ovat pysähtyneet luonnollisesti.

Katse on luonnollisesti pysähtynyt ja kiinnittynyt johonkin ljuonnon ilmiöön; vesi, tuli, kukka tai puu ehkä ongen kohon pysähtynyt liike tai hiljainen värinä vedessä.

Veden laineiden liplatus tai meren aaltojen kohina, tuulen suhina, lehtien havina tai vaikka mehiläisen tai kärpäsen surina ovat kuulon kautta napannut tietoisuutemme ja keskitymme niihin luonnollisesti unohtaen muun.

Metsän, kukkien, kasvien, maan ja veden tuoksut hurmaavat meidät ja tuulen liike tuntuu ihollamme.

Suussa voi olla ruohonkorsi, ketunleivän tai suolalehden lehti, jota pureskelemme huomaamattamme.

Olemukseemme laskeutuu sisäinen ja ulkoinen rauhan kokemus, kiireettömyys, hetkeen pysähtyminen, oleminen.

Olemme kosketuksissa oman olemassa olomme lähteeseen, omaan sisäiseen itseemme sekä luontokokemuksen kautta koko ympäriöivään maailmaan.

Tunnemme syvän yhteyden itsemme ja luonnon kesken. Olo on tyytyväinen, rauhallinen, hiljaisesti onnellinen, ilman mitään haluja saada mitään lisää tai olla missään muualla.

Olemme oivaltaneet ja kokeneet olemisen ihanuuden, luonnollisen meditaation kokemuksen.

Havahdumme, heräämme ja tunnistamme ehkä hetkeksi hiukan unenomaisen olotilan, joka pian väistyy ja tekee tilaa aktiiviselle toiminnalle, jonka suunta ohjautuu keskittyneesti, rauhallisesti ja tarkoituksenmukaisesti eteenpäin.

Tällaisena hetkenä voi myös ajatuksiin tulla vastaus tai idea johonkin mitä olemme miettineet aiemmin.

Jatkamme eteenpäin uudella onnellisuuden asenteella "kaikki on tässä ja nyt ja hyvin".

.***************

Mahdollisuus henkilökohtaiseen tai ryhmäohjeistukseen.

Lisätiedot, mielenvoimavarat@gmail.com, Tarja, 0400477076