Siirry sisältöön

Emilia on yhteisötaitojen valmentaja ja yhteistyökumppanimme sekä Lupa olla inhimillinen työpäivä™ palveluiden toinen kehittäjä ja ohjaaja.

"Nautin ryhmien ohjaamisesta, rakastan tarinoita ja niiden kautta oppimista."

Emilia on pedagogisesti pätevä yhteiskuntatieteiden maisteri, jolla on taustallaan runsas määrä kokemusta toimimisesta moninaisten ryhmien kanssa. Emilian vahvuudet on ryhmän elävöittämisestä ja yhteistyötaitojen herättelyssä. Hänellä on kokemusta niin mielenterveyttä edistävästä työstä kuin aikuiskoulutuksenkin parista. Emilia on myös joogaopettaja ja soveltavan draaman ammattilainen.

Olen ennen kaikkea itsekin yhteisöjen kannattelija, ja minulle se rooli on läsnä sekä perhe-elämässä, mutta myös työssäni ryhmien ohjaajana ja koulutustyössä.

Ammatillinen polkuni on kulkenut antropologian, sosiologian, monikulttuurisuuden, draamapedagogiikan, joogan ja kehotietoisuuden kautta monia reittejä.

Olen työskennellyt ohjaavana opettajana aikuiskoulutuksessa maahanmuuttajien parissa, mielenterveyttä edistävässä työssä MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, ja useissa muissa järjestöissä.

Nautin ryhmien ohjaamisesta, rakastan tarinoita ja niiden kautta oppimista. Kaikkeen tekemiseeni tuon mukaan myös kehotietoisuuden ulottuvuuden, ja syvimmiltään haluan aina luoda vahvempaa ymmärrystä ja yhteyttä ihmisten välille.

Tutustu Emiliaan lisää, https://yhteisetvareet.com/

Kuva: Katri Salmenoja