Mielenterveys on terveydentila, joka on muuttuva aivan samoin kuin kehon terveys. Mielenterveyttä voi vahvistaa ja tukea monella tapaa.

Mielenterveyden ensiapu® koulutukset voidaan toteuttaa joko lähi- ja/tai verkkokoulutuksena. Koulutukset painottuvat eri teemoihin. 

  • Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutus

Koulutuksessa mielenterveyttä lähestytään osana terveyttä; voimavarana, mielen hyvänä vointina ja ihmisen kykynä selviytyä arjessa. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa tai läheistensä mielenterveyttä.

  • Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa osallistujien mielenterveysosaamista tarjoamalla asianmukaista tietoa mielenterveyden ongelmista.

  • Ikääntyvä mieli + Mielenterveyden ensiapu® 1

Ikääntyvä mieli teemaisessa koulutuksessa on erityisesti huomioitu ikääntymisen tuomat haasteet mielenterveyteen.

MTEA 1, MTEA2 ja Ikääntyvä Mieli lähikoulutukset ovat kukin kestoltaan 14 x 45 min ja voidaan toteuttaa kahden tai useamman päivän aikana. 

Järjestämme lähipäivä koulutuksia yritysten, yhteisöjen ja organisaatioden omissa tiloissa.

Tai haluttaessa myös esim. Mustion Linnassa ja Haikon kartanossa sekä ulkomailla. Näissä tapauksissa koulutuksen hintaan lisätään ohjaajan matka- ja majoituskulut sekä mahdolliset tilavuokrat.

Verkkokoulutus tapahtuu Teams verkkoalustalla. Verkkokoulutus sisältää yhteisiä webinaareja sekä itsenäistä opiskelua oppikirjan tuella. Oppikirja lähetetään osallistujille kotiin ennen koulutuksen alkua. Suomessa kirjan postitus kuuluu koulutuksen hintaan, ulkomaille lähetettäessä postituksesta tulee lisämaksu.

Koulutuksien hinta on 149,20€/hlö sisältäen oppikirjan.

  • Lisätietoja koulutuksista saat suoraan ohjaajalta, Tarja Aalto, MIELI ry, Suomen Mielenterveys ryn kouluttama ja valtuuttama MTEA 2 ja 1 sekä Ikääntyvä mieli koulutuksien ohjaaja.

    mielenvoimavarat@gmail.com ja 0400477076.

Lämpimästi tervetuloa koulutuksiin

Tarja