Siirry sisältöön
Elämäsi Palapeli ™ henkilökohtainen ohjausvalmennus
90,00 €

Kauppias

Mielen Voimavarat mielenvoimavarat@gmail.com+358400477076Y-tunnus:2810827-5Kauppiaan ehdot

Mikä sinua mietityttää juuri nyt?

Mihin asiaan haluaisit apua, uuden näkökulman tai keskustella ajatuksista ja elämästä. Elämä muodostuu todella monista osa-alueista, jotka kaikki vaikuttavat toisiinsa. Harmonian ja riittävän hyvän elämän saavuttaminen on jokaisen perusoikeus.

Olemme ihmisinä samanlaisia ja erilaisia. Minkälainen on sinulle sopiva tapaa elää elämääsi? Mitä tarvitset jotta pystyt toimimaan riittävän hyvin eri tilanteissa ja olet onnellinen?

Elämäsi Palapeli™ on henkilökohtainen ohjausvalmennus palvelu, jonka avulla voit tunnistaa paremmin ne elämän osa-alueet, jotka sinulla juuri nyt ovat sopivassa tasapainossa ja toisaalta ne jotka vaativat sinulta enemmän huomiota ja ehkä uusia voimavaroja jotta sopiva harmonia palaa.

Henkilökohtaisten keskustelujen ( lähi- ja verkkokohtaamiset) avulla kartoitamme aluksi tämän hetkisen tilanteesi ja akuuteimmat tarpeet ja muutos toiveet, joihin haluat keskittyä.

Arvioimme sinun omat voimavarat sekä mistä voisit saada lisää voimavaroja itsesi ulkopuolelta, jos niin haluat.

MIkä sinua mietityttää juuri nyt? Mihin asiaan haluaisit apua, uuden näkökulman tai vain keskustella ajatuksista ja elämästä. Elämä muodostuu todella monista osa-alueista, jotka kaikki vaikuttavat toisiinsa. Harmonian ja riittävän hyvän elämän saavuttaminen on jokaisen perusoikeus.

Olemme ihmisinä samanlaisia ja erilaisia. Minkälainen on sinulle sopiva tapaa elää elämää? Mitä tarvitset jotta pystyt toimimaan riittävän hyvin eri tilanteissa ja olet onnellinen?

Mietteesi, toiveesi tai tavoitteesi voivat liittyä esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin

 • kehon hyvinvointi, tasapaino ja säätely. Mikä sopii sinulle?

 • minkälainen elintapa, ravinto, liikunta, työ, harrastukset jne voisivat tuoda elämääsi positiivista energiaa

 • mielen hyvinvonti, mielentila ja sen säätely, tunnetaidot, vuorovaikutus taidot

 • elämänkatsomukselliset pohdinnat

 • opiskeluihin, ammattiin, ammatin- tai työpaikan muuttoon liittyviin asioihin

 • asuin- ja työympäristön haasteisiin ja toiveisiin

 • mitkä harrastukset olisivat sinulle suositeltavia, miksi`?

 • talousasioihin

 • ihmissuhteisiin töissä, kotona, kaveripiirissä

 • .

 • .

 • .

Tapaamiset ovat normaalist yhden tunnin mittainen mutta ensimmäisen kerran tapaamme 1,5 tunnin ajan. Hinta on kuitenkin normaalin tapaamiskerran suuruinen.

Saat myös ennen ensimmäistä tapaamiskertaa Elämäsi Palapeli™ pohjan, jonka avulla voit alkaa rakentamaan omaa palapeliäsi.

Pohditaan yhdessä tilannettasi ja kuljen rinnallasi sekä suosittelen tarpeen mukaan muita palveluita, jotka voisivat olla sinulle hyödyllisiä.

Elämäsi Palapeli ™ ohjausvalmennus palvelu pohjautuu länsimaiseen tieteelliseen näyttöön esim. kehon ja mielen hyvinvoinnin asioissa sekä täydentävään intialaiseen lääketieteeseen Ayurvedaan sekä kestävän kehityksen periaatteisiin että planetaariseen elämäntapaa ja ruokavalioon.

Sovimme yhdessä minkä viitekehyksen alla keskustelemme.

Ota rohkeasti yhteyttä ja avataan keskustelu.

Toimin rinnallakulkijana ja ohjaajavalmentajana sinun matkallasi,Tarja.

Minulla on yli 40 vuoden ammatillinen kokemus holistisen hyvinvoinnin kentältä.

Elämän haasteet ovat opettaneet paljon ja samalla vahvistaneet konkreettisesti sitä ajatusta että selviämme todella haastavistakin elämän tilanteista eteenpäin.

Olen kouluttautunut monipuolisesti kehon sekä mielen hyvinvoinnin ja terveyden aiheista eri näkökulmien kautta.

Elämän sopiva tasapaino on meille tärkeää pitkällä tähtäimellä. Oman kehon ja mielen sopiva tasapaino on hyvä tavoite. Nämä kummatkin asiat ovat hyvin henkilökohtaisia asioita ja se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi sinulle tai päinvastoin.

Toisaalta on olemassa tiettyjä asioita, jotka hyvin monissa suuntauksissa ja filosofioissa katsotaan olevan tärkeitä peruspylväitä, jotta elämän kokee hyväksi ja merkitykselliseksi.

Minkälainen elämä sopii sinulle?

Tarja Aalto, mielenvoimavarat@gmail.com, 0400477076